011 24 91 675
Radno vreme:  07:00 - 00:00

Saznajte..

Lojalti program

Šta je Kazablanka Loyalty kartica i kako postati član Loyalty kluba

Postanite član Loyalty kluba Kazablanka i ostvarite 200 poena dobrodošlice prilikom registracije putem mobilne aplikacije ili lično, u našim prodajnim prostorijama.

Preuzmite našu mobilnu aplikaciju skeniranjem QR coda na Vašim telefonima. I tako postanite član Lojalti kluba.

Android

QR kod za android aplikaciju

Iphone

QR kod za IOS aplikaciju

Ukoliko se registrujete za Kazablanka lojalti karticu putem mobilne aplikacije, potrebno je da kada preuzmete aplikaciju, idete na šelim karticu i unesete svoje lične podatke.

Kazablanka se trudi da Vam pruži maksimalnu uslugu kroz određene pogodnosti i poseban način nagrađivanja kako bismo nagradili Vaše poverenje.

Dobijaćete informacije o akcijama i sniženjima I svim personalnim kampanjama.

Popusti i pogodnosti Kazablanka Loyalty kartice

  • Sakupljajte bodove kroz Vaše kupovine
  • Pratite akcije namenjenje isključivo loyalty članovima preko mobilne aplikacije i newsletter-a.

Sistem nagrađivanja/bodovanja

Sistem radi po principu ukupne potrošnje klijenata, prati je, a samim tim Vas svrstava u odredjeni rang popusta. Kroz taj popust sve ide kroz cash back na karticu u vidu bonitetnih poena ( gde je vrednost 1 BP = 1 rsd ). Bonitetni poeni važe 365dana od dana te transakcije kada su bodovi dobijeni.

Skala bodova

  • 0 do 5.000 rsd - 3% popusta
  • 5.001 do 10.000 rsd - 5% popusta
  • 10.001 do 15.000 rsd - 7% popusta
  • 15.001 rsd i više - 10% popusta

Prvom kupovinom Vi ste već u rangu od 3% popusta i za taj procenat Vam se umanjuje račun i umanjen iznos ide na karticu. Poene koje ste ostvarili možete iskoristiti tek posle prve transakcije I nastaviti kupovinama da prelazite u veći rang popusta do maksimalnih 10%.

Na primer: ukoliko platite neki proizvod 2000,00 rsd, a pripadate početnom rangu od 3%, automatski će Vam se vratiti na karticu 60 poena ,koje možete iskoristiti tek pri sledećoj kupovini.

Ostvarivanje i obračunavanje popusta

Dobijanjem Kazablanka kartice postajete član kluba lojalnosti, koji Vam pruža razne pogodnosti. Svaka Vaša kupovina se evidentira na kartici, umanjena za popust, a u zavisnosti kom rangu popusta pripadate .

Sa Kazablanka lojalti karticom možete ostvariti kupovinu i online, brzo I jednostavno, sa istim mehanizmom nagrađivanja I korišćenja poena. Potrebno je da unesete broj Vaše lojalti kartice I da jednostavnim koracima dođete do željene kupovine. Da bi smo Vam olakšali korišćenje loyalty poena putem online kupovine, zaokružili smo Vam skalu poena na 50, 100, 150… bodova. Izaberite koliko poena želite da iskoristite sa Vaše kartice birajući sa skale ponuđene poene I poručite predivan aranžman koji će Vam stići na kućnu adresu. Poeni se ne mogu koristiti za plaćanje dostave, već samo za poručeni proizvod iz kataloga asortimana.

Proverite stanje na Vašoj lojalti kartici

Upitnik za poene